Διαχείριση social media τιμές πακέτων

Γλιτώστε κόπο και χρόνο αφήνοντας εμάς να διαχειριστούμε τα κοινωνικά σας δίκτυα σε προσιτές τιμές.

Starter

Οικονομική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν βασική ενημέρωση του κοινού τους.

110€ /μήνα
+ ΦΠΑ

Economy

Ιδανικό πακέτο για επιχειρήσεις που προωθούν τη δουλειά τους ή τις υπηρεσίες τους σε τακτικά χρονικά διαστήματα π.χ. γραφεία.

180€ /μήνα
+ ΦΠΑ

Complete

Ολοκληρωμένο πακέτο για ισχυρή παρουσία στα social media. Ιδανικό για επιχειρήσεις που απαιτούν συνεχή ενημέρωση του κοινού τους π.χ. καταστήματα λιανικής.

290€ /μήνα
+ ΦΠΑ

Custom

Δεν σας καλύπτει κάποιο απο τα πακέτα και θέλετε κάτι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε οικονομική προσφορά!

Προσιτές τιμές

Οι τιμές μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλάνο που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Εξοικονόμηση χρόνου

Η διαχείριση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι χρονοβόρα και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Αφήνοντας σε εμάς τη διαχείριση, μπορείτε να εστιάσετε σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.

Τακτικές ενημερώσεις περιεχομένου

Θα ενημερώνουμε τακτικά τους λογαριασμούς σας με φρέσκο περιεχόμενο, που προσελκύει τους ακολούθους σας και τους κάνει να επιστρέφουν για περισσότερα.

Αυξημένη αφοσίωση

Αναρτώντας τακτικά περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, μπορούμε να αυξήσουμε την αφοσίωση των ακολούθων στους λογαριασμούς σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση ακολούθων, αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και περισσότερους πιθανούς πελάτες.

Yποστήριξη

Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, εκπαίδευσης και συμβουλών, για να διασφαλίσουμε ότι η διαχείριση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Landing Pages

Tα landing pages είναι "mini" ιστότοποι και ο σκοπός τους είναι να αποσυμφορήσουν μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από περιττή πληροφορία π.χ. λεπτομέρειες προϊόντος ή κατάλογος. Είναι μία εξαιρετική λύση στα πλαίσια ωραιοποιημένου και σωστά οργανωμένου περιεχομένου.

Συχνές ερωτήσεις

Η διαχείριση περιλαμβάνει τη δημιουργία περιεχομένου, τον προγραμματισμό, τη δημοσίευση, τη διαχείριση κοινότητας και αναλυτικές αναφορές στατιστικών. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να αναπτύξουμε μια στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι προσαρμοσμένη στους επιχειρηματικούς σας στόχους και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε αποδοτικά αυτή τη στρατηγική.

Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση λογαριασμών Facebook και Instagram. Ωστόσο, αν το απαιτεί η στρατηγική σας είμαστε ευέλικτοι στο να διαχειριστούμε λογαριασμούς και σε άλλες πλατφόρμες π.χ. Twitter, TikTok. Εάν προστεθούν και άλλες πλατφόρμες θα λάβετε από εμάς ειδική προσφορά που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει.

Ανάλογα το πακέτο που έχετε επιλέξει σε συνδυασμό με τη στρατηγική που θα σχεδιάσουμε βάση των στόχων σας.

Ναι, θα δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας, ελκυστικό περιεχόμενο για τους λογαριασμούς σας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων και βίντεο. Το περιεχόμενό μας είναι βελτιστοποιημένο για κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη αφοσίωση και προσέγγιση ακολούθων.

Ναι, ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και τη συμβολή των πελατών μας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο που δημιουργούμε και δημοσιεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Θα ανταποκριθούμε άμεσα με επαγγελματισμό και θα συνεργαστούμε μαζί σας για την επίλυση τυχόν ζητημάτων ή ανησυχιών. Είναι σημαντικό να είμαστε πάνω από όλα επαγγελματίες και να μην αφήνουμε συναισθηματισμούς να επηρεάσουν τη στρατηγική μας.

Κανένα πρόβλημα! Γι’ αυτό υπάρχει η επιλογή custom. Θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσουμε και αναλύσουμε τις ανάγκες σας. Έπειτα, θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα μοναδικό πλάνο που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει.

Copyright 2023 | Designed & Developed obviously by Us

Ακολουθήστε μας στα
Social Media
για νέα & προσφορές!