Ιστοσελίδα Ξενοδοχείων

Ιστοσελίδα παρουσίασης για καταλύματα με σύστημα κρατήσεων. Είναι ένα απαραίτητο βήμα για κάθε κατάλυμα, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Τι παρέχουμε;

Το πακέτο υπηρεσιών που έχουμε σχεδιάσει για τουριστικά καταλύματα, είναι ιδανικό για κάθε κλίμακα και περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί η επιχείρησή σας για να είναι ανταγωνιστική στον ψηφιακό κόσμο.

Ιστοσελίδα

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας που να αναδεικνύει την επιχείρησή σας.

Mobile First

Repsonsive σχεδιασμός για απρόσκοπτη λειτουργία σε όλες τις συσκευές.

Ηλεκτρονικές πληρωμές

Online κρατήσεις με άμεσες ηλεκτρονικές πληρωμές.

Διαχείριση Κρατήσεων

Εύκολη και άμεση διαχείριση των κρατήσεών σας όπου και αν βρίσκεστε.

Channel Manager & booking

'Ολα σε μία πλατφόρμα!

Για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών κρατήσεών σας, παρέχουμε ένα σύστημα διαχείρισης όλων των πλατφορμών που φιλοξενούν τα καταλύματά σας. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε γνωστές πλατφόρμες, όπως Booking και AirBNB, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε το δικό σας σύστημα στην ιστοσελίδα σας σε τέλειο συγχρονισμό.

Συγχρονισμός των κρατήσεων από όλα τα κανάλια για αποφυγή overbooking.

Διαχείριση όλων των κρατήσεων από ένα ενιαίο διαχειριστικό περιβάλλον.

Αναφορά στατιστικών με γραφήματα για να έχετε πλήρη εικόνα της πορείας της επιχείρησης σας.

Γιατί να επιλέξετε τη Weborc;

Τεχνογνωσία

Στη Weborc είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των παροχών μας. Ειδικευόμαστε στο web design & development και είμαστε σίγουροι πως σε κάθε συνεργασία μας δίνουμε προστιθέμενη αξία στο έργο μας.

Επαγγελματισμός

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η σωστή και συνεπής υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, αλλά και με το πέρας αυτού, είναι προτεραιότητά μας, διότι η δική σας επιτυχία είναι και δική μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος, όπως το πόσες σελίδες θα έχει, αν περιλαμβάνει custom σχεδιασμό, πόσες γλώσσες θα έχει και τέλος αν συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες από εμάς (πχ. SEO, ERP ). 

Με το πέρας των εργασιών, η συνεργασία μας δε σταματάει εδώ. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του συγκεκριμένου project, στη Weborc χρησιμοποιούμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας υπογράφουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με όλους τους όρους και τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει το project. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να υπάρχει κάποια δικλίδα ασφαλείας και για τα δυο συμβαλλόμενα μέρη.

Ανάλογα τον όγκο εργασίας που απαιτεί το project. Ενδεικτικά, για μια ιστοσελίδα χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες και για e-shop τουλάχιστον διπλάσιος χρόνος, για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μαζί με το testing period.

‘Οχι, η αμοιβή της weborc αποτελείται από την αρχική κατασκευή του έργου και από συντήρηση. Υπάρχουν τυχών χρεώσεις από υπηρεσίες, όπως η πύλη πληρωμών ανάλογα με την τράπεζα της επιλογής σας οι οποίες δεν αφορούν την αμοιβή της Weborc.

Θα επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε εδώ. Έπειτα, θα προγραμματίσουμε μία συνάντηση για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα σας κάνουμε μία οικονομική προσφορά.

Copyright 2023 | Designed & Developed obviously by Us

Ακολουθήστε μας στα
Social Media
για νέα & προσφορές!