Πακέτα Ιστοσελίδων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε πακέτα ιστοσελίδων παρουσίασης σε WordPress για κάθε budget.

Single Page
Ιστοσελίδα

Μια μονοσέλιδη ιστοσελίδα είναι ιδανική για μικρές επιχειρήσης και για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να παρουσιάσουν βασικά στοιχεία για τη δουλειά τους. 

180€ + ΦΠΑ

Economy
Ιστοσελίδα

Ιδανικό πακέτο για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να πάνε τη διαδικτυακή τους παρουσία ένα επίπεδο παραπάνω. Μπορούν να προβληθούν οι υπηρεσίες σε επιμέρους σελίδες και να προστεθούν πολλές λειτουργίες.

450€ + ΦΠΑ

Complete
Ιστοσελίδα

Ιδανικό πακέτο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων διότι υπάρχει ο χώρος για ανάλυση και προσαρμογή πολλών λειτουργιών.

850€ + ΦΠΑ

Custom
Ιστοσελίδα

Δεν σας καλύπτει κάποιο απο τα πακέτα και θέλετε κάτι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε οικονομική προσφορά!

Προσιτές τιμές

Οι τιμές μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλάνο που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Επαγγελματικός σχεδιασμός

Θα δημιουργήσουμε έναν επαγγελματικό και σύγχρονο ιστότοπο που αντανακλά την επωνυμία και το όραμά σας.

Προσαρμογή

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο προσαρμογής για τους ιστότοπούς μας, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι μοναδικός και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Φιλικές προς τον χρήστη

Οι ιστοσελίδες μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη, καθιστώντας τες εύκολες στην πλοήγηση και τη χρήση τους.

Responsive Design

Οι ιστότοποί μας είναι πλήρως βελτιστοποιημένοι για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των tablet και των κινητών τηλεφώνων.

Υποστήριξη πελατών

Δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε.

Έγκαιρη παράδοση

Παραδίδουμε όλους τους ιστότοπους εγκαίρως, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό.

SEO friendly

Σχεδιάζουμε του ιστότοπου πάντα με γνώμονα τη φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης. Φροντίζουμε για τη σωστή δομή της ιστοσελίδας και των URLs.

Συχνές ερωτήσεις

Φυσικά και όχι. Ωστόσο, το wordpress είναι το πιο γνωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και υποστηρίζει εκατομμύρια ιστοσελίδες παγκοσμίως. Στη Weborc έχουμε μεγάλη εμπειρία με το wordpress και μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες χωρίς ταβάνι και χωρίς κανένα περιορισμό. Φυσικά, εάν το απαιτεί το project σας είμαστε ευέλικτοι στο να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη πλατφόρμα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Τα πακέτα μας δεν περιλαμβάνουν τη φιλοξενία και την κατοχύρωση domain. Μπορούμε να σας προσφέρουμε φιλοξενία σε εξαιρετικές τιμές από το δίκτυο συνεργαζόμενων πλατφορμών και θα φροντίσουμε να έχετε τις καλύτερες παροχές για τα χρήματα σας.

Τα πακέτα δεν περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση SEO παρά μόνο φιλικό προς το SEO σχεδιασμό. Στη Weborc παρέχουμε υπηρεσία One-off βελτιστοποίησης SEO όπου θα φροντίσουμε να έχετε άριστα αποτελέσματα στην οργανική αναζήτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν σας ενδιαφέρει αυτή η υπηρεσία.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός ιστότοπου εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του έργου. Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να παραδίδουμε ιστότοπους εγκαίρως και εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου.

Κανένα πρόβλημα! Γι’ αυτό υπάρχει η επιλογή custom. Θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσουμε και αναλύσουμε τις ανάγκες σας. Έπειτα, θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα μοναδικό πλάνο που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει.

Copyright 2023 | Designed & Developed obviously by Us

Ακολουθήστε μας στα
Social Media
για νέα & προσφορές!