Πακέτα e-shop

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε πακέτα e-shop σε WooCommerce ιδανικά για κάθε επιχείρηση.

Starter
e-shop

**Το πλήθος προϊόντων αφορά data entry από εμάς

Ιδανικό πλάνο για μικρά e-shop που ειδικεύονται στη πώληση μικρού όγκου ή housemade προϊόντων.

700€ + ΦΠΑ

Economy
e-shop

**Το πλήθος προϊόντων αφορά data entry από εμάς

Ιδανικό πλάνο για μικρά e-shop που ειδικεύονται στη πώληση μικρού όγκου ή housemade προϊόντων.

1180€ + ΦΠΑ

Complete
e-shop

**Το πλήθος προϊόντων αφορά data entry από εμάς

Πλάνο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου. Περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών όπου προωθούν το brand της επιχείρησης.

1950€ + ΦΠΑ

Custom
e-shop

  • Δεν σας καλύπτει κάποιο απο τα πακέτα e-shop και θέλετε κάτι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες;
  • Επιθυμείτε σύνδεση με ERP ή αυτόματη αποστολή παραστικών και σύνδεση με myData;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε οικονομική προσφορά!

Προσιτές τιμές

Τα πακέτα e-shop μας σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλάνο που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Επαγγελματικός σχεδιασμός

Θα δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που αντανακλά την επωνυμία και το όραμά σας.

Προσαρμοστικότητα

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο προσαρμογής για τα e-shop μας, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Φιλικές προς τον χρήστη

Τα e-shop μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη, καθιστώντας τα εύκολα στην πλοήγηση και τη χρήση τους.

Responsive Design

Tα e-shop μας είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των tablet και των κινητών τηλεφώνων.

Προηγμένες λειτουργίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων λειτουργιών, όπως ενσωματωμένες πύλες πληρωμών, διαχείριση αποθέματος σε πραγματικό χρόνο και SEO friendly σχεδιασμό.

Εξειδικευμένη υποστήριξη

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης πελατών. Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της εκπαίδευσης και της συντήρησης.

SEO friendly

Σχεδιάζουμε του ιστότοπου πάντα με γνώμονα τη φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης. Φροντίζουμε για τη σωστή δομή της ιστοσελίδας και των URLs.

Συχνές ερωτήσεις

Φυσικά και όχι. Ωστόσο, το woocommerce είναι το πιο γνωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και υποστηρίζει εκατομμύρια e-shops παγκοσμίως. Στη weborc έχουμε μεγάλη εμπειρία με το woocommerce και μπορούμε να δημιουργήσουμε e-shops χωρίς ταβάνι και χωρίς κανένα περιορισμό. Φυσικά, εάν το απαιτεί το project σας είμαστε ευέλικτοι στο να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη πλατφόρμα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων πυλών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe και τα εκάστοτε gateways των Ελληνικών τραπεζών.

Ναι, προσφέρουμε πλήρως προσαρμόσιμα σχέδια και χαρακτηριστικά e-shop. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σχέδιο ηλεκτρονικού καταστήματος που αντανακλά τις αξίες της επωνυμίας και της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από λειτουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας (πχ. Third-party API integration).

Προσφέρουμε εκπαίδευση στο περιβάλλον διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος και συνεχή υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το e-shop σας.

Τα πακέτα μας δεν περιλαμβάνουν τη φιλοξενία και τη κατοχύρωση domain. Μπορούμε να σας προσφέρουμε φιλοξενία σε εξαιρετικές τιμές από το δίκτυο συνεργαζόμενων πλατφορμών και θα φροντίσουμε να έχετε τις καλύτερες παροχές για τα χρήματα σας.

Τα πακέτα δεν περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση SEO παρά μόνο φιλικό προς το SEO σχεδιασμό. Στη Weborc παρέχουμε υπηρεσία One-off βελτιστοποίησης SEO όπου θα φροντίσουμε να έχετε άριστα αποτελέσματα στην οργανική αναζήτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν σας ενδιαφέρει αυτή η υπηρεσία.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός e-shop εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του έργου. Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να παραδίδουμε e-shops εγκαίρως και εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου.

Κανένα πρόβλημα! Γι’ αυτό υπάρχει η επιλογή custom. Θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας. Έπειτα, θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα μοναδικό πλάνο που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει.

Copyright 2023 | Designed & Developed obviously by Us

Ακολουθήστε μας στα
Social Media
για νέα & προσφορές!