Υπηρεσίες

Κατασκευή ιστοσελίδων με μοντέρνο σχεδιασμό βάση των αναγκών σας. Δίνουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, ακολουθώντας τις νέες τάσεις, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε για τη σωστή, γρήγορη και πάνω από όλα responsive λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν στο έπακρο τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την καλαισθησία με την πρακτικότητα. Παρέχουμε αυτοματοποιημένες λύσεις, που θα κάνουν την διαχείριση του e-shop σας εύκολη και γρήγορη.

Βοηθάμε την επιχείρησή σας να αποκτήσει την προβολή που της αξίζει. Με βελτιστοποίηση SEO για οργανική προβολή, καθώς και δημιουργία διαφημίσεων για όλες τις γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το Google.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση λογοτύπων, επαγγελματικών εντύπων, καθώς και των vectors που θα χρειαστούν για να δώσουν ζωντάνια στην ιστοσελίδα σας.

Σύστημα Delivery

Δημιουργούμε το δικό σας σύστημα online παραγγελιών, αποκτήστε μια αξιόπιστη λύση για την επιχείρηση σας και τους πελάτες σας.

Booking Καταλυμάτων

Ιστοσελίδα παρουσίασης για καταλύματα με σύστημα κρατήσεων. Είναι ένα απαραίτητο βήμα για κάθε κατάλυμα, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Επίσης, με το δικό σας σύστημα κρατήσεων αποκτάτε περισσότερο κύρος και μειώνεται τα fees σε σύγκριση με άλλες γνωστές πλατφόρμες κρατήσεων.

Copyright 2023 | Designed & Developed obviously by Us

Ακολουθήστε μας στα
Social Media
για νέα & προσφορές!